GSM toistin parantaa matkapuhelimen verkon kuuluvuutta

GSM toistimen avulla saat parannusta pätkiviin matkapuheluihin. Jokaisella matkapuhelimella on tietty langaton tiedonsiirtonopeus, jotka ovat puheensiirtoon joko 900 MHz tai 1800 MHz. Itse GSM-signaalin lähetykseen, jonka avulla esimerkiksi tekstiviestit ja ääniviestit lähtevät, on myös nuo kaksi eri signaalivaihtoehtoa. Suurimmissa osassa Euroopan maita on käytössä 900 MHz vakiona ja 1800 MHz:tä käytetään lisätaajuutena. Kaikki Myamplifiersin GSM-toistimet toimivat sisäpisteissä joko 900, 1800 tai molempien megahertsien alueilla. Kaikki nämä mallit ovat myös erittäin hyviä laitteita, joilla pystyy parantamaan matkapuheluviestintää niin pienissä, keskisuurissa tai suurissakin rakennuksissa. GSM-toistimen avulla saat sekä tekstiviestit että puhelut toimimaan häiriöittä.

Hanki parannusta myös nettiin

Jos haluat vahvistaa GSM-yhteyksien lisäksi myös 3G-verkkoa, sinun tulee valita kaksitaajuus tai kolmitaajuustehostaja. Kyseiset mallit vahvistavat nimensä mukaan joko kahta tai kolmea eri taajuutta ja signaalityyppiä kerrallaan, eli saat vahvistuksen 900/1800 MHz:n signaalille sekä 3G-verkon kautta myös 2100 MHz:n signaalille. Sinun kannattaa valita 3G-verkon vahvistaja, mikäli haluat käyttää mobiilinettiä entistä tehokkaammin ja ilman häiriöitä. Oikean GSM-toistimen valinta on helppoa. Se tapahtuu kolmessa vaiheessa Myamplifiersin sivujen kautta. Täytät hakulomakkeeseen vain maasi, kattavuutesi ja näpäytät sen jälkeen sopivia malleja oman operaattorisi ikonin alta. Myamplifiers toimittaa signaalinvahvistimia ympäri maailman, joten voit hankkia sieltä jokaiseen maahan sopivan vahvistimen.

Saat pakkauksen mukana kaiken tarvittavan mitä asennukseen tarvitaan. Myamplifiersin sivuilla myytävät Nikran GSM toistimet ovat laadukkaita ja turvallisia käyttää. Asennuspakkaukseen kuuluu itse vahvistin, piiska-antenni, sisäantenni ja kaapeli sekä antenni ulkokäyttöön ja siihen sopiva kaapeli, virtalähde ja käyttöopas. Älykäs GSM toistin avustaa sinua asentamisessa antamalla ohjeita LCD-näytöstään. Vahvistin on pieni ja keveä ja helppokäyttöinen. Asennukseen ei tarvitse varata paljoakaan aikaa ja saat laitteen toimintakuntoon noin 30 minuutin aikana. Sitten pääset nauttimaan häiriöttömistä puheluista, tekstiviesteistä ja halutessasi myös siis netti yhteyksistä.

Kaikki GSM-toistimet lähetetään pikakuriiripalveluita käyttäen. Esimerkiksi DHL ja FedEx ovat luotettavia toimituskumppaneita, jotka tuovat paketin sinulle aina kotiovellesi tai toimiston ovellesi saakka. Toimitus nopea ja kestää 3-7 arkipäivää. Tekemällä ostospäätöksen nyt, saat jo muutaman päivän kuluttua paremmat signaalit. Myöskään virheostoksesta ei kannata murehtia, sillä laitteilla on 30 päivän palautusoikeus ja vaihto-oikeus. Voit joko vaihtaa laitteen toiseen tai sitten palauttaa kokonaan, jolloin saat rahat takaisin siitä. Kaikissa laitteissa on kahden vuoden takuu.

Apua koko rakennukseen

Jos et vielä tiedä minkälainen GSM-toistin sinulle sopisi, kannattaa ensin miettiä kuinka suurelle alueelle tarvitset vahvistusta. Laitteissa on eroa erityisesti siinä, kuinka suuren neliömäärän ne vahvistavat. Laitteet sopivat erityisen hyvin esimerkiksi omakotitaloihin ja kesämökeille, sillä piiska-antenni, joka asetetaan ulos, on silloin helppo asentaa. Kaikki GSM-toistimet sopivat sekä yksityiskäyttöön että yrityksille. Pienemmät tehokkuudet riittävät helposti kattamaan tavallisen kokoisen asunnon tai mökin ja tehokkaammat mallit kattavat parhaimmillaan esimerkiksi supermarketin tai ison parkkipaikan.

Kaikissa sinulle heräävissä kysymyksissä apunasi on Myamplifiersin tiimi, joka koostuu alan asiantuntijoista. He neuvovat sinua mielellään, joten saat vastauksen varmasti. Sivustolta löytyy myös lista UKK-kysymyksistä, joista voit ehkäpä löytää myös oman kysymyksesi. Yksi yleisimmistä kysymyksistä koskien GSM toistimia on se, kuinka montaa 3G-yhteyttä toistin tukee? Mitään ylärajaa ei matkapuhelinten määrässä ole, testien mukaan ainakin yli 1000 puhelinta pystyy hyödyntämään sitä 500 neliömetrin alueella. Toistin siis sopii vaikka toimistoon, jossa on monta käyttäjää yhtä aikaa. Yksi laite myös tehostaa signaalia kaikissa huoneissa ja kerroksissa, mutta mikäli kerroksia ja huoneita on paljon, kannattaa valita tehokas malli, sillä seinät heikentävät hieman laitteen tehoa.